Samsung Galaxy Countdown Teasers

Semasa post ini dikeluarkan, masih ada lagi lebih kurang 7 jam 38 minit dari masa yang dinanti – nantikan untuk mengetahui apakah produk yang bakal diumumkan oleh Samsung. Sepertimana pengumuman pelancaran produk sebelum ini, Samsung sekali lagi mengeluarkan countdown teasers untuk menarik peminat mereka.

Teasers kali ini menggunakan cryptic anagram domain iaitu tgeltaayehxnx.com yang memberi maksud “The Next Galaxy“.

Samsung Galaxy Teasers

Samsung Galaxy Teasers

Ada yang bertanggapan, Samsung akan memberi laluan kepada proses pre-order untuk Galaxy SIII dan ada juga yang menyatakan Samsung akan mendedahkan video Samsung Galaxy SIII yang baharu dan pelbagai andaian lagi.

Walau apapun andaian yang dikemukan, terpaksalah kita tunggu jam 6.30 7.00 petang nanti waktu Malaysia untuk mengetahuinya. :)

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *