Pengguna Samsung Galaxy Akan Menerima Update Angry Birds Space Percuma

Berita baik bagi pengguna model smartphone Samsung Galaxy akan menerima update Angry Birds Space percuma. Hasil kerjasama yang dijalinkan antara Samsung dan Rovio dalam mengeluarkan versi terbaharu Angry Birds Space (eksklusif untuk Galaxy Note) pada 22 Mac nanti membolehkan pengguna model Samsung Galaxy turut mendapat tempiasnya.

Pengguna Samsung Galaxy akan diberikan akses percuma kepada level yang hanya eksklusif bagi Galaxy Note,  Danger Zone yang memuatkan 30 level (perlu dibeli bagi bukan pemilik Samsung Galaxy).

Selain itu, permainan Angry Birds Space turut memperkenalkan watak burung baharu yang dikenali sebagai Lazer Bird yang dikatakan akan diperkenalkan oleh Samsung untuk menggambarkan personaliti Galaxy Note.

Permainan Angry Birds Space boleh dimuat turun di Google Play Store dan Samsung Apps selepas pelancarannya pada 22 Mac nanti.

Angry Birds Space Gameplay Video

Angry Birds Space : Lazer Bird Video

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *