Pasangan Melekat Kerana Zina

Mula – mula terbaca berita ni rasa terkejut jugak sebab pernah dengar cerita dari kawan – kawan yang buat lawak dan pada tanggapan saya ini hanya ‘mitos’ yang direka – reka atau sekadar untuk menarik pembaca. Kalau anda semua tak percaya, tonton video di bawah.

PERINGATAN : VIDEO MENGANDUNGI IMEJ YANG TIDAK SESUAI DENGAN KANAK – KANAKMenurut sumber, kejadian ini berlaku di Kenya (di sebuah rumah tetamu di Nairobi). Al kisahnya, si suami telah mengesyaki isterinya mengadakan hubungan dengan kekasihnya tanpa pengetahuan suami. Jadi, disingkatkan cerita, si suami telah mengupah bomoh (voodoo spell) untuk mengenakan jampi ke atas isteri dan pasangannya. Pasangan berkenaan ditemui melekat antara satu sama lain. Pihak polis dan media yang berada di tempat kejadian cuba untuk meleraikan pasangan tersebut tetapi tidak berjaya sehinggalah si suami muncul dan bersetuju meleraikan jampi yang dikenakan dengan syarat si lelaki (kekasih) sanggup membayar ganti rugi sekitar $240.

Pengajaran

Jangan Menghampiri Zina dan Melakukan Zina!

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *