Pasangan Melekat Kerana Zina

Mula – mula terbaca berita ni rasa terkejut jugak sebab pernah dengar cerita dari kawan – kawan yang buat lawak dan pada tanggapan saya ini hanya ‘mitos’ yang direka – reka atau sekadar untuk menarik pembaca. Kalau anda semua tak percaya, tonton video di bawah.

PERINGATAN : VIDEO MENGANDUNGI IMEJ YANG TIDAK SESUAI DENGAN KANAK – KANAKMenurut sumber, kejadian ini berlaku di Kenya (di sebuah rumah tetamu di Nairobi). Al kisahnya, si suami telah mengesyaki isterinya mengadakan hubungan dengan kekasihnya tanpa pengetahuan suami. Jadi, disingkatkan cerita, si suami telah mengupah bomoh (voodoo spell) untuk mengenakan jampi ke atas isteri dan pasangannya. Pasangan berkenaan ditemui melekat antara satu sama lain. Pihak polis dan media yang berada di tempat kejadian cuba untuk meleraikan pasangan tersebut tetapi tidak berjaya sehinggalah si suami muncul dan bersetuju meleraikan jampi yang dikenakan dengan syarat si lelaki (kekasih) sanggup membayar ganti rugi sekitar $240.

Pengajaran

Jangan Menghampiri Zina dan Melakukan Zina!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>