Official Jellybean 4.1.1 Firmware Galaxy Tab 2 10.1 – GT-P5100

XXCLL2 merupakan official Jellybean 4.1.1 Firmware Galaxy Tab 2 10.1 – GT-P5100 yang dikeluarkan oleh Samsung untuk region Malaysia. Maklumat terperinci tentang firmware XXCLL2 dan Download link adalah seperti di bawah.

Firmware Details:

Upgrade Jellybean 4.1.1 XXCLL2

Untuk keselamatan disyorkan agar proses upgrade official Jellybean 4.1.1 firmware Galaxy Tab 2 ini dilakukan menerusi Kies. Jika tidak berjaya, anda boleh lakukannya menerusi Odin (manual).

Seperti biasa, sebelum memulakan proses upgrade, pastikan anda melakukan backup terlebih dahulu ke atas segala data – data penting yang terdapat di peranti Galaxy Tab 2 GT-P5100 anda.

NOTA : Sehingga post ini dikeluarkan, kini senarai smartphone dan tablet keluaran Samsung yang menerima update Android Jellybean telah bertambah kepada 2. Senarai penuh boleh dirujuk di SINI.

Dalam perkembangan yang sama, Samsung Galaxy Note (N7000) juga berkemungkinan akan menerima update dalam masa terdekat berdasarkan maklumat yang dipaparkan di laman samsung global.

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *