Official Jellybean 4.1.1 Firmware Galaxy Tab 2 10.1 – GT-P5100

XXCLL2 merupakan official Jellybean 4.1.1 Firmware Galaxy Tab 2 10.1 – GT-P5100 yang dikeluarkan oleh Samsung untuk region Malaysia. Maklumat terperinci tentang firmware XXCLL2 dan Download link adalah seperti di bawah.

Firmware Details:

Upgrade Jellybean 4.1.1 XXCLL2

Untuk keselamatan disyorkan agar proses upgrade official Jellybean 4.1.1 firmware Galaxy Tab 2 ini dilakukan menerusi Kies. Jika tidak berjaya, anda boleh lakukannya menerusi Odin (manual).

Seperti biasa, sebelum memulakan proses upgrade, pastikan anda melakukan backup terlebih dahulu ke atas segala data – data penting yang terdapat di peranti Galaxy Tab 2 GT-P5100 anda.

NOTA : Sehingga post ini dikeluarkan, kini senarai smartphone dan tablet keluaran Samsung yang menerima update Android Jellybean telah bertambah kepada 2. Senarai penuh boleh dirujuk di SINI.

Dalam perkembangan yang sama, Samsung Galaxy Note (N7000) juga berkemungkinan akan menerima update dalam masa terdekat berdasarkan maklumat yang dipaparkan di laman samsung global.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>