Install Android Apps Di Windows PC

Berminat untuk mencuba Android Apps di Windows PC anda? Kalau berminat, boleh cuba Bluestacks. Bluestacks merupakan aplikasi percuma untuk Windows PC sebagai platform bagi memastikan aplikasi android berfungsi.  Buat masa sekarang ini, Bluestacks masih berada di tahap Alpha dan 10 aplikasi “pre-loaded” siap sedia untuk di download. Selebihnya boleh di download sehingga 26 aplikasi kesemuanya.

Berminat untuk mencuba? Anda boleh download Bluestacks di http://bluestacks.com/ secara percuma. Saiz fail yang di download ialah 117MB. Untuk memepercepatkan proses download, anda boleh mencuba aplikasi Internet Download Manager.

Aplikasi tambahan boleh diperolehi dari Bluestacks website menggunakan akaun email atau akaun Facebook anda.Caranya, Run Bluestacks dari PC -> klik di Bluestacks widget -> klik di app icon shorcut “Get more apps”. Satu popup windows akan membawa anda untuk login.

Bluestacks Demo

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *