Install Android Apps Di Windows PC

Berminat untuk mencuba Android Apps di Windows PC anda? Kalau berminat, boleh cuba Bluestacks. Bluestacks merupakan aplikasi percuma untuk Windows PC sebagai platform bagi memastikan aplikasi android berfungsi.  Buat masa sekarang ini, Bluestacks masih berada di tahap Alpha dan 10 aplikasi “pre-loaded” siap sedia untuk di download. Selebihnya boleh di download sehingga 26 aplikasi kesemuanya.

Berminat untuk mencuba? Anda boleh download Bluestacks di http://bluestacks.com/ secara percuma. Saiz fail yang di download ialah 117MB. Untuk memepercepatkan proses download, anda boleh mencuba aplikasi Internet Download Manager.

Aplikasi tambahan boleh diperolehi dari Bluestacks website menggunakan akaun email atau akaun Facebook anda.Caranya, Run Bluestacks dari PC -> klik di Bluestacks widget -> klik di app icon shorcut “Get more apps”. Satu popup windows akan membawa anda untuk login.

Bluestacks Demo

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>