Custom Badges, Wallpaper, Shelves, Icon Skins Untuk iPhone, iPad Dan iPod

Setiap pemilik gajet seperti smartphone dan tablet tanpa mengira jenama sentiasa tercari – cari cara yang paling kreatif untuk menjadikan gajet mereka lain dari yang lain. Ada yang mensasarkan casing dan tidak ketinggalan juga yang mengenakan skrin protector yang unik. Setiap individu memiliki citarasa yang berbeza. Menerusi post kali ini saya akan kongsikan satu laman web yang menyediakan servis percuma untuk pemilik iPhone, iPad, dan iPod untuk mendapatkan badges, shelves, icon skins dan sebagainya yang unik dan juga custom made untuk memberikan gajet anda identiti yang tersendiri.

Custom Badges

Anda boleh membina custom badges yang unik seperti imej di bawah dan dijadikan sebagai lock screen di peranti Apple yang dimiliki.

iPhone Badges

Custom Wallpaper

Berikut merupakan contoh custom wallpaper. Selain custom wallpaper seperti di bawah, anda boleh memuat turun pelbagai pilihan high quality wallpaper menarik yang di update dari semasa ke semasa.

iPhone, iPad, iPod Custom Wallpaper

iPhone, iPad, iPod Shelves

Penggunaan shelves menjadikan susunan icon apps di Home Screen tampak lebih kemas dan menarik.

iPhone, iPad, iPod Shelves

iPhone, iPad, iPod Icon Skins

iPhone, iPad, iPod Icon Skins

Selain dari menawarkan badges, wallpaper, shelves, dan skins,.. laman myiphone5wallpaper.com turut menawarkan beberapa servis yang lain dan juga berkaitan. Kesemua ini boleh diperolehi dengan percuma.

Servis yang ditawarkan oleh myiphone5wallpaper.com merangkumi peranti seperti iPhone 5, 4, iPod 5, iPad mini, dan iPad retina.

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *