Angry Birds Space Mengeluarkan Update 10 Level Baharu “Fry Me To The Moon”

Pada 25 April 2012, Rovio elah mengeluarkan update terbaharu Angry Birds SPace yang melibatkan 10 Level Baharu dikenali sebagai “Fry Me To The Moon”.

Apa yang menarik dalam level Fry Me To The Moon ini, wujudnya sistem bulan yang baharu yang menyebabkan pig (babi) yang berperanan dalam mencuri telur Angry Birds mengorbit mengelilingi planet berais (sentiasa bergerak mengelilingi planet). Untuk berjaya dalam 10 level ini memerlukan koordinasi yang tepat kerana ianya jauh lebih sukar berbanding level – level sebelumnya.

Angry Birds SPace - Fry Me To The Moon

Angry Birds SPace – Fry Me To The Moon

Bagi memudahkan proses update, pastikan anda menetapkan tetapan aplikasi Angry Birds Space secara Auto Update. Setiap kali anda mengaktifkan sambungan internet di peranti anda, makluman tentang update dan proses update akan dijalankan secara automatik.

Fry To The Moon 10 New Level

Fry To The Moon 10 New Level

Enjoy Angry Birds Space. Squawk!

Untuk maklumat lanjut, rujuk di Google Play.

Comments

Comment Policy: Pemilik blog ini berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dihantar ke blog ini tanpa notis sekiranya ia disifatkan sebagai spam, penggunaan kata - kata kesat, menyinggung perasaan pihak lain, mengaibkan individu, komen yang tidak berkaitan dengan topik perbincangan / artikel. Admin tidak akan memberi apa-apa tindak balas kepada pertanyaan berulang. Sila baca komen-komen sebelum ini.Jadilah komentator yang bertanggungjawab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *